Contact

Arbo Zorgvuldig is het bedrijf van Hanneke Koomans. Zij werkte de eerste tien jaar van haar carrière als ergotherapeut. Na een management opleiding werkte zij als leidinggevende van een paramedisch team. Sinds vijftien jaar werkt zij als arbo-consultant. Om haar blik te verbreden, studeerde zij bedrijfskunde, waardoor haar werkterrein is uitgebreid naar organisatieadvies en verandermanagement.

Hanneke is actief in de non-profit sector (overheid en gemeenten, veiligheidsregio’s/hulpdiensten en omgevingsdiensten, zorg en onderwijs) en in het bedrijfsleven (beveiliging, bouw en aannemerij, productiebedrijven en kantooromgevingen). Met Arbo Zorgvuldig geeft zij advies aan organisaties die variëren in grootte van 5 medewerkers tot 8.000 medewerkers. Hanneke Koomans voert werkzaamheden uit als ergotherapeut bij individuele werkplekadviezen, arbo consultant, organisatie adviseur, docent, leidinggevende a.i. en projectleider.

Arbo Zorgvuldig bestaat ruim 5 jaar en voert zowel grote als kleine opdrachten uit. Arbo Zorgvuldig werkt samen met professionals op het gebied van arbo, gezondheid, veiligheid, verandermanagement en coaching. Hanneke is mede-auteur van de “Handleiding systemisch werken – toepassingen van kennis uit organisatieopstellingen”.

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Arbo Zorgvuldig of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Hanneke Koomans, info@arbozorgvuldig.nl of 06 – 510 140 84.